ca enes |
ca enes |
  • Màrqueting de continguts

Màrqueting de continguts per a pàgines web

Màrqueting de continguts

Necessites una bona estratègia de màrqueting de continguts per a pàgines web?

A Vèrtex Comunicació ens encarreguem de dissenyar i crear la teva estratègia de màrqueting de continguts per a pàgines web. Tenim clar que a l’hora de crear una pàgina web, les paraules són tant importants com el disseny. Per això, tenim en compte fins al més mínim detall: des de l’anàlisi de situació i la definició del pla de continguts fins a la redacció de textos atractius, optimitzats per a SEO i amb revisió lingüística, estilística i ortotipogràfica. A més, l’idioma no serà cap problema, perquè podràs disposar d’una pàgina web traduïda manualment a més de 20 idiomes, si així ho desitges!

Màrqueting de continguts per a pàgines web: tens dubtes?

Per què és important el màrqueting de continguts per a pàgines web? Quina relació hi ha entre els continguts i el posicionament SEO? És important traduir la meva pàgina web?  

Continguts de qualitat per a una millor imatge de marca

El màrqueting de continguts per pàgines web, o Content Marketing, neix al voltant de la idea que “el contingut és el rei”. Es tracta d’una de les disciplines de màrqueting on-line, una tècnica que serveix per crear continguts (textos, vídeos, infografies, etc.) que siguin rellevants i d’interès per als públics objectiu, de manera que captin la seva atenció i connectin amb ells. Ben aplicada, aquesta tècnica pot augmentar el trànsit del lloc web, ajudar a construir la imatge de marca i millorar el posicionament SEO.

Serveis de màrqueting de continguts per a pàgines web

# Anàlisi de situació i estudi de la competència.

# Definició del pla de continguts.

# Redacció de continguts per a pàgines web, blogs, xarxes socials, newsletters, emailing, campanyes de publicitat on-line, infografies, etc.

# SEO de continguts per a posicionament web.

# Optimització i correcció de textos.

# Traduccions a més de 20 idiomes.

# Actualització i manteniment dels continguts.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Disseny i desenvolupament web

Gestió de blogs i xarxes socials

Allotjament web i registre de dominis

LOPD

Imatge corporativa

Exemples de màrqueting de continguts per a pàgines web