ca enes |
ca enes |

Comunicació integral a mida

L'ADN de Vèrtex Comunicació - comunicació integral

L’ADN de Vèrtex

Comunicació, creació de continguts, disseny gràfic, creació audiovisual i projectes web. 5 dimensions especialitzades en serveis de comunicació diversos que convergeixen en un punt: Vèrtex Comunicació, la teva agència de comunicació integral.

Aquest és el nostre ADN, marcat per uns gens apassionats i perfeccionistes que treballen intensament i desenvolupen amb total devoció cadascun dels vostres projectes d’inici a fi amb el clar objectiu de donar vida a les vostres idees sense que hàgiu de preocupar-vos de res.  

Projectes amb caràcter

El caràcter dels nostres projectes està determinat per l’actitud d’un equip jove, fresc, minuciós i ambiciós. Entenem que la realitat de cadascun dels nostres clients és molt diversa. Ens agraden els reptes, ens entusiasma la comunicació i treballem amb determinació per transformar els vostres somnis en grans projectes.

L’equip de Vèrtex Comunicació està integrat per persones expertes en àrees molt diverses de la comunicació i també per una extensa xarxa de col·laboradors, el que ens permet crear projectes complets, coherents, únics i per a sectors molts variats.

Compromesos amb el teu projecte

Ens agrada créixer al costat dels nostres clients. Ens agrada veure com els vostres somnis prenen forma amb nosaltres. Ens agrada que els vostres èxits siguin també nostres. I per això, ens deixem la pell en els vostres projectes, acompanyant-vos durant tot el procés.

Treballem amb empreses de nova creació i també companyies consolidades d’una àmplia varietat de sectors, a més de portar projectes per a institucions i persones individuals. Si necessites una agència de comunicació integral, nosaltres serem els teus aliats.

En què et podem ajudar?