ca enes |
ca enes |
  • Blogs i xarxes socials

Gestió de blogs i xarxes socials

Blogs i xarxes socials

Necessites ajuda en la creació i gestió de blogs i xarxes socials?

Si no tens ni temps ni idees, a Vèrtex Comunicació t’oferim un servei integral de gestió de blogs i xarxes socials. Això significa que ens podem ocupar totalment de gestionar la teva presència digital. Ens encarreguem des de l’assessorament, disseny i creació del blog i pàgines en plataformes socials fins a la generació de tots els continguts necessaris (articles, posts, vídeos, fotografies, infografies, etc.).

Gestió de blogs i xarxes socials: tens dubtes?

Com pot millorar la imatge de marca la gestió de blogs i xarxes socials? Quins són els avantatges dels blogs? Quines són les millors xarxes socials? Cada quant s’ha d’actualitzar el contingut del blog? Les xarxes socials poden millorar el posicionament SEO de la pàgina web? Què fa un Community Manager?

El poder constructiu dels blogs i les xarxes socials

El màrqueting digital inclou la gestió de blogs i xarxes socials, dues eines que requereixen atenció i dedicació, però que poden aconseguir grans resultats. Són dos aparadors perfectes capaços de generar oportunitats de negoci, interès, reputació, internacionalització, credibilitat, imatge de marca, fidelització, trànsit web, segmentació estratègica, conversió en vendes, millor posicionament als cercadors… Múltiples avantatges que no només ajuden a construir relacions, sinó que a més aporten una gran quantitat de dades de valor per ajudar-te a prendre millors decisions estratègiques.

Serveis de gestió de blogs i xarxes socials

# Estudi de la competència i assessorament en l’estratègia a seguir.

# Disseny gràfic, arquitectura i disseny de l’experiència d’usuari per a blogs corporatius, blogs personals, microsites, etc. 

# Desenvolupament i programació de blogs corporatius, blogs personals, microsites, etc.  

# Generació de continguts per a blogs: redacció d’articles SEO, vídeos corporatius i institucionals, vídeo resum d’esdeveniments, fotografia corporativa i d’esdeveniments, fotografia de producte, fotografia artística i d’espectacles, infografies, etc.

# Desenvolupament web responsive per a l’adaptació del blog a mòbils, tablets i escriptori.

# Creació i gestió de pàgines d’empresa i perfils personals en diferents plataformes socials.

# Generació de continguts per a xarxes socials: redacció de posts, vídeo càpsules per a xarxes socials, fotografia corporativa i d’esdeveniments, fotografia de producte, fotografia artística i d’espectacles, etc.

# Optimització i correcció de textos.

# Màrqueting de continguts i traduccions manuals a més de 20 idiomes.

# SEO de continguts per a posicionament web.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Disseny i desenvolupament web

Allotjament web i registre de dominis

Manteniment web i suport tècnic

Màrqueting de continguts

Exemples de gestió de blogs