ca enes |
ca enes |

Gabinet de comunicació per a químiques

Necessites una agència especialitzada en comunicació per a químiques?

A Vèrtex Comunicació som els teus aliats si busques una agència de comunicació per a químiques. Treballem la comunicació corporativa de forma integral. Et podem ajudar a perfilar i difondre la teva identitat de marca a través d’una àmplia varietat de serveis depenent de les teves necessitats.

T’ajudem a tenir una comunicació corporativa eficaç!

Comunicació per a químiques: tens dubtes?

Busques una agència especialitzada en comunicació per a químiques perquè dissenyin els teus catàlegs de productes o serveis? La teva empresa estarà present en una fira molt important del sector i vols un bon servei de vídeo resum de l’esdeveniment i fotografia d’alta qualitat? Vols potenciar la teva presència on-line amb vídeo càpsules per a xarxes socials?

Importància de la comunicació per a químiques en la imatge de marca

La comunicació per a químiques és essencial, ja que les empreses d’aquest sector han de picar una mica més de pedra per aconseguir generar una bona percepció de la seva marca. Entra en joc la comunicació interna i la comunicació externa, a més de la importància de la comunicació de crisi i risc i de la Responsabilitat Social Corporativa. Un bon pla de comunicació per a empreses químiques, haurà de combinar totes aquestes branques per crear els millors escenaris possibles per a la marca.

Comunicació corporativa - Pas 1Comunicació corporativa - Pas 2Comunicació corporativa - Pas 3

Serveis de comunicació per a químiques

Plans de comunicació.
Consultoria i assessorament en comunicació.

Auditories comunicatives.
Per analitzar les teves fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces.

Perfilem la personalitat de la teva marca.
Branding, naming, identitat corporativa, storytelling i storydoing.

Producció audiovisual.
Especialització i equip tècnic audiovisual d’última generació: vídeos corporatius, vídeo resum d’esdeveniments, anuncis corporatius i institucionals, reportatge industrial, fotografia corporativa i d’esdeveniment, fotografia creativa, fotografia de producte, vídeo càpsules per a xarxes socials, etc.

Gabinet de premsa.
Relació amb els mitjans de comunicació, redacció i difusió de comunicats de premsa i dossiers de premsa i suport en l’organització de rodes de premsa.

Ampli servei de disseny gràfic.
Disseny de la imatge corporativa, logotips, dossiers corporatius, catàleg de productes o serveis, targetes de visita, Manual d’Identitat Corporativa, publicacions, elements de difusió,
flyers, merchandising, invitacions, interiorisme corporatiu, etc.

Projectes web.
Disseny i desenvolupament de pàgines web, SEO i posicionament web, gestió de xarxes socials,
newsletters, blogs, etc.

Creació de continguts corporatius i creatius.
Revisió, optimització i traduccions de textos, per a tota l’estratègia general de comunicació i per a campanyes puntuals. Redacció de continguts per a pàgines web, blogs, dossiers corporatius i de presentació, elements de difusió, etc.

Suport com a relacions públiques en l’organització d’esdeveniments interns i externs.

Formació.
Centrada en el desenvolupament de les habilitats comunicatives, sigui per a la formació de portaveus o com a sessions de coaching per a activitats de team building.

Adaptació i impressió de documents a qualsevol format, i gestió d’impremta.

I molt més. Contacta’ns!

Exemples de comunicació per a químiques