ca enes |
ca enes |

Gestió de la comunicació institucional

Necessites gestionar la teva comunicació institucional?

A Vèrtex Comunicació comptem amb més de sis anys d’experiència en el sector de la comunicació institucional. Hem treballat amb diversos ajuntaments i ens públics en el desenvolupament de la seva comunicació a partir d’un ampli ventall de serveis de comunicació, creació de continguts, creació audiovisual, disseny gràfic i projectes web.

Si necessites un cop de mà professional, nosaltres t’ajudem amb la teva comunicació, sigui constant o en campanyes puntuals.

Comunicació institucional: tens dubtes?

Necessites ajuda en la creació de la teva campanya de comunicació institucional? No saps com transmetre les diferents accions que es porten a terme al teu ajuntament? Vols donar a conèixer el teu municipi i promocionar-lo però no saps quina estratègia ni eines de comunicació fer servir? Vols estar present en una fira important i no tens ni idea de com ni per on començar a planificar la teva presència en l’esdeveniment?

Comunicació institucional per a l’administració pública

En un entorn com l’actual, amb constants canvis i la viralització a l’ordre del dia, la comunicació institucional pren més rellevància que mai. Després de tot, les entitats públiques són també entitats que necessiten tenir ben definida la seva estratègia de comunicació per respondre i comunicar-se adequadament amb tots els seus públics.

Comunicació corporativa - Pas 1Comunicació corporativa - Pas 2Comunicació corporativa - Pas 3

Serveis de comunicació institucional

Consultoria, assessorament i estratègia de comunicació.

Perfilem la imatge de la teva entitat.
Branding, naming, identitat corporativa, storytelling i storydoing.

Gabinet de premsa.
Relació amb els mitjans de comunicació, redacció i difusió de comunicats de premsa i dossiers de premsa, suport en l’organització de rodes de premsa, producció audiovisual per a televisió, reportatge fotogràfic, etc.

Auditories comunicatives.
Per analitzar les teves fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces.

Suport en relacions públiques, institucionals i protocol.

Ampli servei de disseny gràfic.
Logotips, escuts, emblemes, banderes, elements de difusió, Manual d’Identitat Corporativa, publicacions, butlletins i revistes municipals,
flyers, merchandising, invitacions, interiorisme corporatiu, elements protocol·laris, plaques, senyalística, interiorisme corporatiu, disseny de façanes municipals, mapa-guies, dossiers de promoció turística i cultural, etc.

Producció audiovisual.
Especialització en la creació de vídeos institucionals, vídeo càpsules per a xarxes socials, vídeo resums d’esdeveniments, anuncis corporatius i institucionals, reportatge fotogràfic, fotografia corporativa i d’esdeveniment, producció audiovisual per a televisió, etc.

Projectes web.
Disseny i desenvolupament de pàgines web, SEO i posicionament web, gestió de xarxes socials, blogs, manteniment web, actualització de continguts textuals i audiovisuals, etc.

Creació de continguts.
Revisió, optimització i traduccions de textos, per a tota l’estratègia general de comunicació i per a campanyes puntuals. Redacció de continguts per a pàgines web, elements de difusió, revistes i butlletins municipals, blogs, dossiers de presentació, materials de promoció turística i cultural, etc.

Formació de portaveus.
Centrada en el desenvolupament de les habilitats comunicatives.

Adaptació i impressió de documents a qualsevol format, i gestió d’impremta.

I molt més. Contacta’ns!

Exemples de comunicació institucional