ca enes |
ca enes |

Gabinet de comunicació per a noves empreses

Busques una agència especialitzada en comunicació per a noves empreses?

A Vèrtex Comunicació oferim un servei integral de comunicació per a noves empreses perquè som conscients del que costa iniciar un projecte empresarial. Si ets una startup i necessites ajuda en la definició de la teva identitat corporativa, nosaltres et volem acompanyar per créixer junts. Estarem al teu costat durant tot el procés per donar-te tot el suport de comunicació que necessitis.

Consulta tots els serveis que et podem oferir.

Comunicació per a noves empreses: tens dubtes?

Ets una startup i necessites un gabinet especialitzat en comunicació per a noves empreses? Com es planteja un pla de comunicació en empreses noves? Com ha de ser el logotip perquè destaqui de la competència? Busques finançament i necessites ajuda per presentar el teu projecte?

Comunicació per a noves empreses: factor clau de notorietat i imatge

Si vols presentar al mercat la teva nova marca, necessitaràs una estratègia de comunicació per a noves empreses que s’adeqüi al teu públic objectiu. Els emprenedors han de fer servir la comunicació per planificar i executar el seu pla de comunicació corporativa, diferenciar-se de la competència i aconseguir el seu segment de mercat. S’hauran de tenir en compte molts detalls per aconseguir exactament la imatge desitjada entre el públic desitjat.

Comunicació corporativa - Pas 1Comunicació corporativa - Pas 2Comunicació corporativa - Pas 3

Serveis de comunicació per a noves empreses

Plans de comunicació corporativa per a noves empreses.
Consultoria i assessorament en comunicació.

Perfilem la personalitat de la teva marca.
Branding, naming, identitat corporativa, storytelling i storydoing.

Gabinet de premsa.
Relació amb els mitjans de comunicació, redacció i difusió de comunicats de premsa i dossiers de premsa i suport en l’organització de rodes de premsa.

Auditories comunicatives.
Per analitzar les teves fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces.

Suport com a relacions públiques en l’organització d’esdeveniments interns i externs.

Ampli servei de disseny gràfic.
Per crear la teva imatge corporativa: logotips, targetes de visita, Manual d’Identitat Corporativa, publicacions, flyers, dossiers corporatius, catàleg de productes o serveis,  merchandising, invitacions, interiorisme corporatiu, etc.

Producció audiovisual.
Especialització en la creació de
vídeos corporatius, vídeo resums d’esdeveniments, anuncis corporatius i institucionals, reportatges, fotografia corporativa i d’esdeveniment, fotografia creativa, fotografia de producte, vídeo càpsules social media, reportatge industrial, etc.

Projectes web.
Disseny i desenvolupament de pàgines web, botigues
on-line, SEO i posicionament web, gestió de xarxes socials, newsletters, blogs, etc.

Creació de continguts corporatius i creatius.
Revisió, optimització i traduccions de textos, per a tota l’estratègia general de comunicació i per a campanyes puntuals. Redacció de continguts per a pàgines web, blogs, dossiers corporatius i de presentació, elements de difusió, etc.

Formació.
Centrada en el desenvolupament de les habilitats comunicatives, sigui per a la formació de portaveus o com a sessions de coaching per a activitats de team building.

Adaptació i impressió de documents a qualsevol format, i gestió d’impremta.

I molt més. Contacta’ns!