ca enes |
ca enes |

Pàgina web de difusió per a #DeltebreRecicla

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de la pàgina web de difusió per a #DeltebreRecicla, per a l’Ajuntament de Deltebre, com a eina pràctica d’informació per a la ciutadania de Deltebre en la lluita contra el canvi climàtic. L’objectiu de la web és mostrar els serveis que es realitzen al municipi en matèria de neteja i gestió de residus, així com ajudar a la ciutadania a saber on va cada residu, a banda de facilitar horaris, telèfons i enllaços d’interès.

La web forma part de les diferents accions realitzades de #DeltebreRecicla com a actuacions comunicatives de conscienciació ambiental. En aquest sentit, hem mantingut la coherència amb la resta d’accions a l’hora de dissenyar tant la línia gràfica com de redactar els continguts escrits. Com a novetat, hem integrat il·lustracions fetes a mida i que representen diferents espais emblemàtics de Deltebre i del Delta de l’Ebre, com ara el mirador Zigurat, el Far del Fangar i Lo Passador, entre d’altres.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; allotjament web i registre del domini; redacció de continguts específics; optimització SEO dels textos per a posicionament web; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, integració dels protocols de seguretat HTTPS; programació web responsive, manteniment i gestió del lloc web.

Serveis relacionats: material divulgatiu per fomentar la recollida selectiva a Deltebre; campanya de sensibilització ambiental amb bosses reciclables; retolació de contenidors i vehicles; campanya per a la recollida de voluminosos; creació de contingut gràfic, il·lustracions i contingut escrit per a les xarxes socials i gestió d’aquestes; campanyes de conscienciació durant la COVID-19.

Visita aquí la web de #DeltebreRecicla.

#DeltebreRecicla és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Deltebre per fomentar el reciclatge i tenir cura de la Imatge de Poble. La gestió del servei la realitza UTE Deltebre, agrupació integrada per les empreses Fornós Contenidors i Innovia Coptalia.

Projectes similars