ca enes |
ca enes |

Comunicació per a esdeveniments: fires, festivals i altres

Necessites suport en la comunicació per a esdeveniments?

A Vèrtex Comunicació som experts en la comunicació per a esdeveniments corporatius, institucionals, culturals, artístics, etc. d’àmbit nacional i internacional. Per això, et podem oferir un servei 360° on-line i off-line, que inclou des de l’assessorament en la planificació de l’esdeveniment i de la seva comunicació, fins a l’execució del pla de comunicació i suport en l’organització de l’esdeveniment. Festivals internacionals, festes d’empresa, fires i convencions, inauguracions d’espais…

Contacta’ns, detectem les teves necessitats reals i després engeguem el camí junts.

Comunicació per a esdeveniments: tens dubtes?

Prepares una fira i necessites un pla de comunicació per a esdeveniments? La teva companyia celebra anys i vols una productora experta que realitzi el vídeo resum de l’esdeveniment i fotografies d’alta qualitat? Estaràs present en la fira més important del teu sector i vols un disseny atractiu per al teu stand i els teus materials de difusió?

La importància de la comunicació per a esdeveniments abans, durant i després

La comunicació per a esdeveniments s’ha de treballar abans, durant i després del mateix esdeveniment, sigui una fira, un festival o un aniversari d’empresa. És important saber a qui ens adrecem i com ho volem fer, en funció dels objectius establerts. Els esdeveniments són de naturalesa molt diversa, de manera que cadascun d’ells necessita accions diferents. Ara bé, tots tindran en comú que per ser efectius necessiten una bona planificació prèvia.

Comunicació corporativa - Pas 1Comunicació corporativa - Pas 2Comunicació corporativa - Pas 3

Serveis de comunicació per a esdeveniments

Plans de comunicació.
Consultoria, assessorament i planificació.

Branding, naming, identitat corporativa, storytelling i storydoing.

Suport com a relacions públiques en l’organització d’esdeveniments interns i externs.

Gabinet de premsa.
Relació amb els mitjans de comunicació, redacció i difusió de comunicats de premsa i dossiers de premsa i suport en l’organització de rodes de premsa.

Producció audiovisual.
Vídeo resums d’esdeveniments, anuncis promocionals, vídeos corporatius, fotografia corporativa i d’esdeveniment, vídeo càpsules
per a xarxes socials, etc.

Ampli servei de disseny gràfic.
Per crear la imatge corporativa: logotips, invitacions, flyers, dossiers corporatius i de presentació, targetes de visita, merchandising, disseny de stands, banderoles, mupis, cartelleria, senyalística, interiorisme corporatiu, etc.

Projectes web.
Disseny i desenvolupament de pàgines web d’esdeveniments,
microsites, gestió de xarxes socials, blogs, newsletters, SEO i posicionament web, etc.

Creació de continguts corporatius i creatius.
Revisió, optimització i traduccions de textos, per a pàgines web, blogs, elements de difusió, invitacions, dossiers de presentació, etc.

Adaptació i impressió de documents a qualsevol format, i gestió amb la impremta.

Formació.
Centrada en el desenvolupament de les habilitats comunicatives, formació de portaveus, sessions de coaching per a activitats de team building.

I molt més. Contacta’ns!

Exemples de comunicació per a esdeveniments