ca enes |
ca enes |

Gestió de la comunicació corporativa

Necessites gestionar la comunicació corporativa de la teva organització?

A Vèrtex Comunicació ens hem proposat ajudar-te amb la teva comunicació corporativa perquè donis a conèixer la teva empresa, producte o servei. Donem suport a startups, PIMES i a grans empreses per ajudar-los a assolir els seus objectius en comunicació. 

La nostra atenció integral ens permet acompanyar-te durant tot el procés amb una àmplia varietat de serveis. I com portem la comunicació corporativa al nostre ADN, sempre buscarem les millors solucions per a les teves necessitats.

Comunicació corporativa: tens dubtes?

Ets una startup i vols que t’ajudem a definir i crear la teva comunicació corporativa? Ets una empresa consolidada, però notes que necessites renovar la teva estratègia de comunicació tant interna com externa? Organització d’esdeveniments: per on començar? Què és la identitat corporativa? Com construir la reputació d’una empresa? T’agradaria que tota la teva comunicació fos coherent i tingués millors resultats? Com definir la missió, visió i valors? Com es fa un pla de Responsabilitat Social Corporativa?

Comunicació corporativa com a element clau de l’empresa

La comunicació corporativa engloba totes les accions que realitza una empresa en la seva activitat diària. Des d’una reunió amb clients fins a un esdeveniment, passant per la relació amb els mitjans de comunicació, plans de patrocini, comunicació interna, i una llarga llista de variables que no es poden obviar en l’equació del teu èxit. Tot el que ets, dius i fas, integra la imatge de la teva marca i, per això, cal treballar i cuidar al detall la teva comunicació.

Comunicació corporativa - Pas 1Comunicació corporativa - Pas 2Comunicació corporativa - Pas 3

Serveis de comunicació corporativa

Plans de comunicació corporativa.
Consultoria i assessorament en comunicació.

Perfilem la personalitat de la teva marca.
Branding, naming, identitat corporativa, storytelling i storydoing.

Gabinet de premsa.
Relació amb els mitjans de comunicació, redacció i difusió de comunicats de premsa i dossiers de premsa i suport en l’organització de rodes de premsa.

Auditories comunicatives.
Per analitzar les teves fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces.

Suport com a relacions públiques
en l’organització d’esdeveniments interns i externs.

Ampli servei de disseny gràfic.
Per crear o redissenyar la teva imatge corporativa: logotips, Manual d’Identitat Corporativa, publicacions i elements de difusió com ara flyers, dossiers corporatius i de presentació, targetes, fullets, merchandising, invitacions, interiorisme corporatiu, etc.

Producció audiovisual.
Especialització en la creació de vídeos corporatius, vídeo resums d’esdeveniments, anuncis corporatius i institucionals, reportatges, fotografia corporativa i d’esdeveniment, fotografia creativa, fotografia de producte, vídeo càpsules social media, reportatge industrial, etc.

Projectes web.
Disseny i desenvolupament de pàgines web, SEO i posicionament web, gestió de xarxes socials,
newsletters, blogs, etc.

Creació de continguts corporatius i creatius.
Revisió, optimització i traduccions de textos, per a tota l’estratègia general de comunicació i per a campanyes puntuals. Redacció de continguts per a pàgines web, blogs, dossiers corporatius i de presentació, elements de difusió, etc.

Formació.
Centrada en el desenvolupament de les habilitats comunicatives, sigui per a la formació de portaveus o com a sessions de coaching per a activitats de team building.

Adaptació i impressió de documents a qualsevol format, i gestió d’impremta.

I molt més. Contacta’ns!

Exemples de comunicació corporativa