ca enes |
ca enes |
  • Imatge corporativa

Imatge corporativa i altres aplicacions

Imatge corporativa

Necessites definir la teva imatge corporativa?

Siguis una empresa nova que busca definir la seva imatge corporativa, o siguis una empresa consolidada que busca un canvi de look, a Vèrtex Comunicació t’ho posem fàcil. Volem treballar de forma acurada la teva imatge per ajudar-te a generar grans beneficis com ara posicionament en el mercat, incrementar el valor de la teva marca, fer que sigui fàcilment reconeguda i recordada entre els consumidors i també que es distingeixi clarament de la competència. A més, dissenyarem el teu Manual d’Identitat Corporativa.

Imatge corporativa: tens dubtes?

Per què és important la imatge corporativa a l’hora de crear imatge de marca? És possible renovar la imatge d’una empresa consolidada? Què inclou un Manual d’Identitat Corporativa? Quins elements integren la identitat gràfica d’una empresa?

Com mostrar visualment la personalitat de la teva marca?

La imatge corporativa és un dels pilars essencials a l’hora de crear la identitat corporativa de qualsevol organització, sigui privada o pública. La imatge és un aspecte clau que va més enllà del logotip, ja que aplega qualsevol element gràfic que pugui identificar a l’organització. I és que, des del logotip, fins a la tipografia corporativa, hi ha una multitud d’elements a tenir en compte, com ara els colors corporatius, papereria corporativa… i en definitiva, l’ús de la imatge en diferents aplicacions. I tota aquesta informació es recull en el Manual d’Identitat Corporativa, amb la intenció de fomentar un bon ús de la identitat corporativa.

Serveis d’imatge corporativa

# Consultoria i assessorament en la creació de la imatge gràfica corporativa: naming, branding, tipografia corporativa, colors corporatius, etc.

# Creació i gestió de la imatge corporativa.

# Disseny de logotips.

Disseny d’una àmplia varietat d’elements corporatius externs i interiorisme corporatiu: papereria, rètols, targetes, carpetes, dossiers, flyers, díptics, infografies, catàlegs, fullets, sobres, packaging, vinils, roll ups, merchandising, etc.

# Elaboració del Manual d’Identitat Corporativa per a l’ús correcte dels diversos elements i aplicacions que componen la imatge gràfica corporativa.

# Disseny de pàgines web.

# Adaptació i impressió de documents a qualsevol format, i gestió d’impremta.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Comunicació corporativa

Consultoria i assessorament

Campanyes de publicitat

Vídeos corporatius i institucionals

Fotografia corporativa i d’esdeveniments

Exemples d’imatge corporativa