ca enes |
ca enes |

Suport en campanyes de comunicació política

Necessites gestionar la teva comunicació política?

A Vèrtex Comunicació hem donat suport a diverses campanyes de comunicació política, per a les quals hem cobert una àmplia varietat de serveis, que van des de la creació de materials de difusió fins a suport en l’organització d’esdeveniments i creació de continguts.

Si necessites ajuda amb la teva campanya electoral, nosaltres podem encarregar-nos de la creació i implementació de la teva campanya de comunicació per aconseguir els millors resultats possibles.

Gestió de la comunicació política: tens dubtes?

Estàs planificant la teva campanya electoral i necessites ajuda amb la comunicació política? Saps què vols dir i a qui li has de dir? Tens clar com transmetre la teva imatge i els teus missatges? Necessites fotografies de qualitat, vídeos atractius i un programa electoral ben redactat i amb un disseny adequat als teus valors?

Com connectar amb els votants amb la comunicació política?

En comunicació política no hi ha cap paraula triada a l’atzar. Tot s’ha de mesurar al mil·límetre per transmetre missatges clars a un públic ben definit. Aquesta branca de la comunicació engloba des de la campanya electoral on un partit planteja i executa l’estratègia de comunicació per aconseguir vots, fins a la posterior comunicació quan el partit ha sortit guanyador o resta en l’oposició.

Comunicació corporativa - Pas 1Comunicació corporativa - Pas 2Comunicació corporativa - Pas 3

Serveis de comunicació política

Consultoria, assessorament i estratègia de comunicació.

Perfilem la imatge del teu partit o campanya.
Branding, naming, identitat corporativa, storytelling i storydoing.

Gabinet de premsa.
Relació amb els mitjans de comunicació, redacció i difusió de comunicats de premsa i dossiers de premsa i suport en l’organització de rodes de premsa.

Auditories comunicatives.
Per analitzar les teves fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces.

Suport en relacions públiques i institucionals.

Ampli servei de disseny gràfic.
Logotips, programes electorals, dossiers, elements de difusió del partit o de campanya, Manual d’Identitat Corporativa, publicacions,
flyers, merchandising, invitacions, interiorisme corporatiu, etc.

Producció audiovisual.
Especialització en la creació de vídeos de presentació de partit, vídeo càpsules per a xarxes socials, vídeo resums d’esdeveniments, anuncis corporatius i institucionals, reportatges, fotografia corporativa i d’esdeveniment, etc.

Projectes web.
Disseny i desenvolupament de pàgines web de partit o de campanya electoral, SEO i posicionament web, gestió de xarxes socials, blogs, manteniment web, actualització de continguts textuals i audiovisuals, etc.

Creació de continguts.
Revisió, optimització i traduccions de textos, per a tota l’estratègia general de comunicació i per a campanyes puntuals. Redacció de continguts per a pàgines web, programes electorals, blogs, dossiers de presentació, elements de difusió, etc.

Formació de portaveus.
Centrada en el desenvolupament de les habilitats comunicatives.

Adaptació i impressió de documents a qualsevol format, i gestió d’impremta.


I molt més. Contacta’ns!