ca enes |
ca enes |

Pàgina web corporativa per a Servidel

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de la nova pàgina web corporativa per a Servidel com a part de la renovació de la seva imatge corporativa. El nou lloc web prioritza la senzillesa i practicitat a tots els nivells a l’hora de donar a conèixer els serveis que ofereix la companyia i exemples d’alguns dels seus treballs realitzats.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; allotjament web i registre del domini; redacció de continguts específics; traducció dels textos; optimització SEO dels textos per a posicionament web; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web en diversos idiomes; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, integració dels protocols de seguretat HTTPS; programació web responsive, manteniment i gestió del lloc web.

Serveis relacionats: redisseny de la imatge corporativa.

Servidel, amb seu a Deltebre (Delta de l’Ebre), són especialistes en construcció i manteniment d’infraestructures. Amb més de 25 anys d’experiència, la firma s’ha consolidat com una de les principals empreses del sector la construcció a Catalunya.

Projectes similars