ca enes |
ca enes |

Nova web corporativa per a Arenas Posibles

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Renovació de la pàgina web corporativa per a Arenas Posibles com a part de l’actualització de la seva imatge corporativa. El nou lloc web segueix un estil més fresc i dinàmic, apostant per la senzillesa i practicitat a l’hora d’exposar els serveis que ofereix la companyia i mostrar un ampli repertori dels seus treballs realitzats.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; allotjament web i registre del domini; redacció de continguts específics; optimització SEO dels textos per a posicionament web; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web en diversos idiomes; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, integració dels protocols de seguretat HTTPS; programació web responsive, manteniment i gestió del lloc web.

Serveis relacionats: disseny del nou logotip; creació de campanyes d’e-mail màrqueting; redacció, disseny i maquetació de dossiers corporatius i catàlegs de serveis, entre d’altres.

Visita aquí la nova web d’Arenas Posibles.

Arenas Posibles és una empresa internacional amb seu a Ulldecona. La companyia està especialitzada en la creació d’escultures de sorra per a publicitat, esdeveniments privats, esdeveniments corporatius, team buildings, animació de platges, tallers escolars, festivals…

Projectes similars