ca enes |
ca enes |

Gestió de la comunicació turística

Necessites una bona estratègia de comunicació turística?

A Vèrtex Comunicació no només som fans de les marques territori, sinó que tenim experiència en comunicació turística. D’aquesta barreja surten resultats molt apassionants on ens deixem la pell per crear marques de destinacions úniques, que responguin als objectius dels departaments de turisme amb els quals treballem. La nostra experiència en aquest sector és totalment polifacètica, pel que donem cobertura a una àmplia varietat de serveis, que van des de la consultoria, assessorament i estudi de marca fins a la creació de tot tipus de materials de difusió, sigui imprès, digital o audiovisual. Així que si necessites un cop de mà per promocionar i enlairar el teu territori, contacta’ns!

Comunicació turística: tens dubtes?

El teu municipi depèn del turisme però no tens un pla de comunicació turística? Vols redefinir i potenciar la teva marca territori? Busques visitants ideals i no saps amb quins canals adreçar-te a ells? La pàgina web i altres eines de difusió del teu territori estan desactualitzades i vols renovar-ho tot? Arriba la fira turística per excel·lència i no saps com fer-te visible i destacar per sobre dels altres stands?

> “Deltebre, atracció natural”, millor anunci turístic de Catalunya (festival terres Catalunya 2017)

Accedir al visitant ideal amb la comunicació turística

Per entendre la funció i importància de planificar i executar una acurada estratègia de comunicació turística, cal entendre les destinacions com a marques, ja que hi juguen els mateixos elements: notorietat, imatge o percepció en la ment dels usuaris. Una bona estratègia de comunicació de destinacions ens permetrà fer la conversió d’imatge “venuda” a visites realitzades, amb els consegüents avantatges que això comporta en l’economia local. Per tant, a l’hora de voler rebre turistes, serà fonamental determinar els tipus de visitants que volem, els objectius, les tècniques i les tàctiques, tal com funciona en el món corporatiu.

Comunicació corporativa - Pas 1Comunicació corporativa - Pas 2Comunicació corporativa - Pas 3

Serveis de comunicació turística

Consultoria, assessorament, estratègia de comunicació i estudis de marca.

Perfilem la identitat de la teva marca territori.
Branding, naming, storytelling i storydoing.

Gabinet de premsa.
Relació amb els mitjans de comunicació, redacció i difusió de comunicats de premsa i dossiers de premsa, suport en l’organització de rodes de premsa, producció audiovisual per a televisió, reportatge fotogràfic, etc.

Suport en relacions públiques, institucionals i protocol i en l’organització d’esdeveniments interns i externs.

Ampli servei de disseny gràfic.
Logotips, emblemes, banderes, escuts, mapa-guies, catàlegs per a fires, Manual d’Identitat Corporativa, publicacions, butlletins i revistes municipals,
flyers, merchandising, invitacions, elements protocol·laris, plaques, senyalística, interiorisme corporatiu, disseny de façanes municipals, dossiers de promoció turística i cultural, etc.

Producció audiovisual.
Especialització en la creació de vídeos turístics, anuncis de promoció turística, vídeo càpsules per a xarxes socials, vídeo resums d’esdeveniments, reportatge fotogràfic, fotografia corporativa i d’esdeveniment, producció audiovisual per a televisió, etc.

Projectes web.
Disseny i desenvolupament de pàgines web, SEO i posicionament web, gestió de xarxes socials, blogs, manteniment web, actualització de continguts textuals i audiovisuals, etc.

Creació de continguts.
Revisió, optimització i traduccions de textos, per a tota l’estratègia general de comunicació i per a campanyes puntuals. Redacció de continguts per a pàgines web, elements de difusió, revistes, butlletins municipals, blogs, dossiers de presentació, materials de promoció turística i cultural, etc.

Adaptació i impressió de documents a qualsevol format, i gestió d’impremta.

I molt més. Contacta’ns!

Exemples de comunicació turística