ca enes |
ca enes |

Campanya de sensibilització ambiental: #DeltebreRecicla

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Idea i execució de la campanya de sensibilització ambiental amb bosses reciclables per a l’Ajuntament de Deltebre i l’UTE Deltebre en el marc de les festes de Nadal. La campanya neix amb el hashtag “#DeltebreRecicla” i sota el lema “Terra només hi ha una. Cuidem-la. Creem avui el Deltebre futur”.

L’objectiu d’aquesta campanya simbòlica adreçada als comerços (en total, 3.000 bosses repartides) se centra en ajudar el consistori en el foment i la conscienciació del reciclatge per tenir cura del medi ambient, en general, i del Delta de l’Ebre, en particular.

Serveis realitzats: ideació de la campanya i assessorament en comunicació; creació del hashtag i del lema; estratègia i redacció de continguts; disseny de la imatge de les bosses, gestió amb la impremta i gestió amb el proveïdor de les bosses.

L’UTE Deltebre, agrupació integrada per les empreses Fornós Contenidors i Innovia Coptalia, és el nou servei públic de Deltebre per a la recollida de residus municipals, gestió del servei de deixalleria, neteja viària i neteja de platges.

Projectes similars