ca enes |
ca enes |

Campanya per a la recollida de residus voluminosos a Deltebre

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Idea i creació d’una campanya per a la recollida de residus voluminosos per a l’Ajuntament de Deltebre i UTE Deltebre. La campanya se centra en el disseny d’un cartell informatiu de caràcter social amb l’objectiu d’informar sobre el servei gratuït de recollida de voluminosos per evitar l’abandonament de mobles i trastos vells a la via pública. El cartell forma part de la campanya #DeltebreRecicla, engegada el 2019.

Serveis realitzats: consultoria i assessorament en la creació de la campanya, disseny del cartell, redacció del contingut i gestió amb la impremta.

Serveis relacionats: creació del hashtag #DeltebreRecicla per a la campanya de sensibilització; idea i execució d’una campanya per impulsar les bosses reutilitzables; creació de materials de difusió sobre reciclatge, etc.

UTE Deltebre, agrupació integrada per les empreses Fornós Contenidors i Innovia Coptalia, és el servei públic de Deltebre per a la recollida de residus municipals, gestió del servei de deixalleria, neteja viària i neteja de platges.

Projectes similars