ca enes |
ca enes |

Material divulgatiu per fomentar la recollida selectiva a Deltebre

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de material divulgatiu per fomentar la recollida selectiva de residus a Deltebre que es va posar a disposició de la ciutadania a DeltaFira i Mescla 2019. En aquesta ocasió, hem dissenyat un díptic molt pràctic per impulsar una bona conducta ambiental. El díptic forma part de les accions comunicatives de conscienciació ambiental per part de l’Ajuntament de Deltebre i l’UTE Deltebre dins de la campanya #DeltebreRecicla.

Serveis realitzats: consultoria i assessorament en la creació d’un material divulgatiu; redacció del contingut; disseny de la línia gràfica, maquetació del díptic i gestió amb la impremta.

L’UTE Deltebre, agrupació integrada per les empreses Fornós Contenidors i Innovia Coptalia, és el nou servei públic de Deltebre per a la recollida de residus municipals, gestió del servei de deixalleria, neteja viària i neteja de platges.

DeltaFira és la fira que se celebra anualment a Deltebre, al maig, i on s’inclouen propostes tan consolidades com Mescla, la mostra de Gastronomia, Paisatge i Turisme de les Terres de l’Ebre. Durant un llarg cap de setmana, els assistents poden gaudir d’un ampli repertori d’activitats per a totes les edats i gustos.

Projectes similars