ca enes |
ca enes |
  • Redacció de continguts

Redacció de continguts especialitzats

Redacció de continguts

Necessites ajuda amb la redacció de continguts especialitzats?

A Vèrtex Comunicació ens dediquem amb passió a la redacció de continguts especialitzats on-line i off-line, perquè sabem el poder que tenen les paraules i com et poden ajudar a l’hora de promocionar-te. Així que si tens alguna cosa a comunicar, sigui per promocionar-te o per informar, nosaltres ens encarregarem de triar les millors paraules per aconseguir que la teva comunicació sigui atractiva i eficaç.

Redacció de continguts especialitzats: tens dubtes?

És possible millorar la imatge de marca a través de la redacció de continguts especialitzats? Què és el copywriting? Per què és important adequar el missatge a cada segment de públic?  

Una marca que parla per si sola

La redacció de continguts especialitzats és una de les formes més directes de connectar amb els usuaris. Si escrius sobre allò que volen conèixer, i ho fas bé (no només de forma atractiva, sinó també correcta), llavors estaràs ajudant a la teva marca o projecte a guanyar adeptes. I és que l’art de narrar històries sòlides forma part de l’estratègia del Branded Content, a través de la qual les marques creen continguts atractius i de qualitat que les permeti remarcar els seus valors d’una manera més subtil, menys intrusiva. És una manera d’humanitzar les marques alhora que se segueixen els objectius de comunicació establerts per aconseguir millors resultats.

Serveis de redacció de continguts especialitzats

# Storytelling i Branded Content per donar vida a la teva marca. Vols saber en què consisteix? Contacta’ns!

# Naming i identitat verbal.

# Redacció de continguts especialitzats per a publicacions i materials de difusió, presentacions de projectes, presentacions corporatives, dossiers corporatius, dossier de patrocini i subvencions, revistes, etc.

# Redacció publicitària i copywriting per a campanyes de publicitat on-line i off-line, newsletters i emailing, spots, dossiers, catàlegs, vídeos corporatius, flyers i díptics, documentals, etc.

# Creació d’eslògans.

# Redacció periodística per a la relació amb els mitjans de comunicació: notes de premsa, dossiers de premsa, convocatòries de premsa, entrevistes, articles d’opinió, infografies, revistes, etc.

# Màrqueting de continguts per a pàgines web, blogs, xarxes socials, etc.

# Transcripció de vídeos i àudio a text.

# Optimització i correcció de textos.

# Traduccions a més de 20 idiomes.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

SEO de continguts per a posicionament web

Gabinet de premsa

Gestió de blogs i xarxes socials

Subvencions i patrocinis

Presentacions de projectes

Publicacions i materials de difusió

Disseny de dossiers corporatius

Campanyes de publicitat

Exemples de redacció de continguts especialitzats