ca enes |
ca enes |
  • Publicacions i materials de difusió

Publicacions i materials de difusió

Publicacions i materials de difusió

Necessites a professionals que s’encarreguin de les teves publicacions i materials de difusió?

A Vèrtex Comunicació ens ocupem de forma integral de les teves publicacions i materials de difusió. Això vol dir que ens podem encarregar de tot, des del disseny i la concepció de la línia gràfica, edició i maquetació fins a la redacció de continguts específics, atractius i originals que responguin als teus objectius de comunicació. Disseny i continguts de qualitat que no només entraran pels ulls, sinó que no deixaran indiferent a ningú.

Publicacions i materials de difusió: tens dubtes?

Quin format han de tenir les publicacions i materials de difusió? Quina informació ha de tenir un díptic promocional? Per què és important un bon eslògan a l’hora de promocionar-te? Quina és la millor tipografia per a un flyer?

Si has de difondre, que sigui amb disseny

Les publicacions i materials de difusió són eines a través de les quals promocionem projectes, idees, productes, serveis… És a dir, són un canal de comunicació a través del qual podem transmetre informacions concretes per a públics determinats, a qui primer se’ls hi ha d’entrar pels ulls i després se’ls ha de captar amb els continguts.

Serveis per a publicacions i materials de difusió

# Anàlisi de situació, consultoria i assessorament per a l’elecció dels millors formats.

# Disseny, edició i maquetació de materials de comunicació on-line i off-line: publicacions corporatives, catàlegs, cartells, tríptics, díptics, dossiers, revistes, pòsters, infografies, vídeo càpsules per a xarxes socials, blogs, mapes, guies, etc.

# Redacció de continguts especialitzats i traduccions a més de 20 idiomes.

# Creació audiovisual: producció de vídeos específics, vídeo càpsules per a xarxes socials, fotografia creativa, fotografia de producte, fotografia artística i d’espectacles, etc.

# Disseny i desenvolupament de tot tipus de projectes web.

# Adaptació i impressió de documents a qualsevol format, i gestió d’impremta.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Disseny de logotips i naming

Imatge corporativa

Comunicació corporativa

Consultoria i assessorament

Reportatges i documentals especialitzats

Exemples de publicacions i materials de difusió