ca enes |
ca enes |
  • Subvencions i patrocinis

Materials de comunicació per a subvencions i patrocinis

Subvencions i patrocinis

Necessites ajuda amb les subvencions i patrocinis del teu projecte?

A Vèrtex Comunicació t’ajudem a desenvolupar l’estratègia de comunicació per a subvencions i patrocinis. Així que si vols presentar una subvenció per a la teva empresa o projecte, i no saps com gestionar o redactar la informació que et demanen, nosaltres ens encarreguem. O si necessites trobar patrocinadors per al teu esdeveniment, nosaltres estem al teu costat amb l’elaboració de tots els materials de comunicació necessaris per ajudar-te a maximitzar els resultats.

Subvencions i patrocinis: tens dubtes?

Com dissenyar dossiers per a subvencions i patrocinis? Com plasmar els valors de la marca per captar inversors? Quins materials de comunicació són necessaris en una campanya de patrocini? Quina relació té el patrocini amb l’estratègia global de la marca? Com aconseguir finançament a través de la comunicació?

Finançament a través de la comunicació: subvencions i patrocinis

Les subvencions i patrocinis formen part activa de l’estratègia de comunicació de la companyia. Es tracta d’eines indispensables a l’hora de buscar finançament públic i/o privat, sigui per a la companyia o per a projectes puntuals. Per això, és essencial vincular la marca amb valors importants per al públic a qui us dirigiu, ja que serà un canal directe per donar a conèixer la teva marca, generant notorietat i construint la teva imatge.

Serveis de comunicació per a subvencions i patrocinis

# Storytelling i storydoing per donar vida a la teva marca. Vols saber en què consisteix? Contacta’ns!

# Desenvolupament de plans de patrocini i dossiers de subvencions.

# Creació de materials de comunicació: dossiers de patrocini, dossiers per a subvencions, presentacions de projectes, etc.

# Gabinet de comunicació: relació amb els mitjans de comunicació, redacció i difusió de comunicats de premsa i dossiers de premsa i suport en l’organització de rodes de premsa.

# Suport en l’organització d’esdeveniments.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Disseny de logotips i naming

Imatge corporativa

Comunicació corporativa

Presentacions de projectes

Campanyes de publicitat

Exemples de subvencions i patrocinis