ca enes |
ca enes |
  • Gabinet de premsa

Gabinet de premsa: relacions amb els mitjans de comunicació

Gabinet de premsa

Necessites un gabinet de premsa que gestioni la teva relació amb els mitjans?

Si no saps com gestionar la teva relació amb els mitjans, a Vèrtex Comunicació podem ser el teu gabinet de premsa a mida. Ens encarreguem de comunicar tot el que necessitis als mitjans de comunicació o de preparar el material necessari per fer-ho tu mateix. Tu tries.

Gabinet de premsa: tens dubtes?

Quines funcions realitza un gabinet de premsa? Com redactar una nota de premsa? Quin material inclou un dossier de premsa? Com s’organitza una roda de premsa? Com atendre als periodistes? Què fer perquè els mitjans de comunicació em facin cas?

Més enllà de la nota de premsa

El gabinet de premsa assumeix un paper clau en l’estratègia comunicativa de qualsevol marca: les relacions amb els mitjans de comunicació per donar a conèixer al món l’activitat de l’organització. Això implica tasques tan diverses com la redacció, el disseny i la difusió de notes de premsa i dossiers de premsa, preparació de rodes de premsa, gestió d’entrevistes… En resum, qualsevol acció que impliqui l’elaboració de continguts de difusió externa en la relació entre l’organització i els mitjans de comunicació.

Serveis de gabinet de premsa

# Consultoria i assessorament com a gabinet de premsa.

# Redacció, disseny i difusió de notes de premsa i dossiers de premsa corporatius.

# Suport en la preparació de rodes de premsa, des de l’elaboració de la convocatòria als mitjans i tots els materials comunicatius necessaris (roll ups, vídeos, imatges, dossiers, etc.) fins a la coordinació i recepció dels periodistes.

# Gestió d’entrevistes, des de la coordinació amb els mitjans i periodistes fins a l’elaboració de qüestionaris.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Comunicació corporativa

Gestió de blogs i xarxes socials

Exemples de gabinet de premsa