ca enes |
ca enes |

Pàgina web de Versatia Corporative

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de la nova pàgina web de Versatia Corporative, empresa especialitzada en impressió digital de gran format. La nova pàgina web inclou l’àmplia i variada gamma de serveis que ofereix la companyia. El lloc web segueix una estructura senzilla per aconseguir una navegació fàcil i intuïtiva per als usuaris.

Per la seva banda, el disseny es basa en colors vius i textures dinàmiques que transmeten la capacitat d’impressió de la firma. Així mateix, els textos de la nova web de Versatia Corporative s’han redactat impregnats de notes fresques que també reflecteixin aquesta personalitat de l’empresa. I pel que fa a la programació, la web també s’ha desenvolupat perquè sigui responsive, de manera que s’adapti als dispositius mòbils.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; redacció de continguts específics; traducció dels textos; optimització SEO dels textos per a posicionament web; optimització de les fotografies per a web; allotjament web i registre del domini; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web en els diversos idiomes; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, integració dels protocols de seguretat HTTPS i manteniment i gestió del lloc web.

Visita aquí la web de Versatia Corporative.

Versatia Corporative són especialistes en impressió digital. La companyia desenvolupa els seus projectes a partir de dos pilars fonamentals: agilitat i qualitat; fent servir tecnologia avançada i oferint cobertura a tota Espanya.

Projectes similars