ca enes |
ca enes |

Pàgina web del Festival Deltebre Dansa 2019

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de la web del Festival Deltebre Dansa 2019 en el marc del seu 15è aniversari. Igual que en les darreres edicions (hem realitzat aquest projecte anualment des de l’any 2013), hem actualitzat totalment el lloc web, realitzant una renovació integral tant del disseny com de tots els continguts escrits i audiovisuals. La pàgina web forma part del pla de comunicació digital del Festival Deltebre Dansa, el qual també gestionem.

Pel que fa al disseny de la web del Festival Deltebre Dansa 2019, hem seguit la línia gràfica creada prèviament per a aquesta 15a edició. Imperen el verd bosc i les textures irregulars, en combinació amb el blanc, per crear un espai visualment atractiu i harmònic.

L’estructura és clara, per facilitar a l’usuari la navegació pel lloc web. Pel que fa al contingut escrit, s’han redactat novament els textos de totes les pàgines, incloses les fitxes dels espectacles i dels tallers. A més, la informació està disponible en els tres idiomes oficials del Festival Deltebre Dansa (català, castellà i anglès), sent aquestes traduccions humanes. Per la seva banda, la programació web incorpora una gran quantitat de detalls que optimitzen l’experiència de l’usuari.

Com a novetat, i amb motiu del XV Festival Deltebre Dansa, enguany hem creat un timeline dels seus 15 anys, la forma perfecta de recollir i donar a conèixer la cronologia dels 15 anys d’aquest esdeveniment internacional.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; redacció de continguts específics i traducció dels textos; optimització SEO dels textos per a posicionament web; allotjament web i registre del domini; optimització de les fotografies per a web; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web en els diversos idiomes; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, integració dels protocols de seguretat HTTPS i manteniment i gestió del lloc web.

El Festival Deltebre Dansa és un dels esdeveniments més importants del panorama internacional de les arts escèniques, valorat com a millor projecte cultural de Catalunya durant diversos anys consecutius, honorat amb el Segell Festival EFFE des del 2015 i nominat a ser un dels cinc millors festivals de tota Europa.

Projectes similars