ca enes |
ca enes |

Pàgina web de Turisme l’Ampolla

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de la nova pàgina web de Turisme l’Ampolla en coordinació amb l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla i el Patronat Municipal de Turisme.

La nova web de Turisme l’Ampolla es fonamenta sobre un disseny de tons blaus combinats amb imatges de gran format, tot plegat evocant els colors de la Mediterrània. L’arquitectura de la web s’ha estructurat pensant en un ús àgil i fàcil per als usuaris. Els textos, complementats amb les fotografies neixen a partir d’una redacció més poètica per transmetre les sensacions que desperta aquest acolorit poble mariner. Finalment, la programació també s’ha adaptat als dispositius mòbils, de manera que és un lloc web responsive.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; redacció de continguts específics; traducció dels textos a castellà, anglès, francès, alemany i rus; optimització SEO dels textos per a posicionament web; optimització de les fotografies per a web; allotjament web i registre del domini; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web en els diversos idiomes; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, i manteniment i gestió del lloc web.

Visita aquí el web de Turisme l’Ampolla.

Coneguda com la porta del Delta, l’Ampolla és segurament el municipi més pintoresc de les Terres de l’Ebre. El seu passeig marítim i els seus carrers amaguen encantadors racons que revelen parts de la història d’aquesta vila marinera.

Projectes similars