ca enes |
ca enes |

Eslògan i disseny del logotip de Brickser Promocat

Project Description

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Disseny del logotip de Brickser Promocat i creació de l’eslògan per a aquesta nova marca dedicada a les promocions immobiliàries d’obra nova, amb seu a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).

El logotip de Brickser Promocat consisteix en un imagotip, és a dir, la combinació gràfica del nom de la marca i del seu símbol. El símbol de la marca recorda a elements relacionats amb la construcció i l’arquitectura (maquinària, geometria, etc.). I en aquesta mateixa línia, s’hi troben la tipografia (una font moderna amb línies rectes i molta personalitat) i el color corporatiu (gris antracita que evoca la pedra, el ciment, la solidesa d’una bona obra).

Per la seva banda, l’eslògan remarca el valor diferencial de Brickser Promocat, “Dedicats a la teva llar”, ja que la companyia se centra en la creació d’espais que responguin a les necessitats, comoditat i satisfacció de les persones. D’altra banda, també hem dissenyat les targetes de visita, seguint la mateixa línia gràfica.

Serveis realitzats: disseny del logotip de la nova marca; creació de l’eslògan I disseny de les targetes de visita.

Brickser Promocat neix de la fusió de les firmes Servidel i PROMYSA, dues companyies amb una sòlida trajectòria en el sector de la construcció d’obra civil (pública i privada) i manteniment d’infraestructures, així com serveis diversificats al sector immobiliari i de centres esportius.

Projectes similars

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]