ca enes |
ca enes |

Pàgina web corporativa d’ImmoEbre

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de la pàgina web corporativa d’ImmoEbre, la major xarxa d’immobiliàries de les Terres de l’Ebre. La nova web inclou la base de dades d’immobles que ImmoEbre ja tenia prèviament, de manera que passa a ser una eina útil per ajudar a compradors i venedors a gaudir d’un servei òptim.

A partir d’uns textos molt treballats i d’un disseny ben ciudat, la nova web corporativa d’ImmoEbre respira modernitat, frescor i harmonia, atributs molt necessaris per destacar sobre la imatge carregada i “fosca” que acostuma a acompanyar al sector immobiliari, tal com vam comprovar en un estudi previ on, entre altres factors, vam analitzar la seva competència on-line.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; allotjament web; redacció de continguts específics; traducció dels textos a diversos idiomes; optimització SEO dels textos per a posicionament web; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web en diversos idiomes; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, integració dels protocols de seguretat HTTPS i manteniment i gestió del lloc web.

Pots veure aquí la nova web corporativa d’ImmoEbre.

ImmoEbre és l’associació d’immobiliàries de les Terres de l’Ebre, un nou concepte de gestió immobiliària dissenyat per oferir a compradors i venedors la major borsa d’immobles en exclusiva de les Terres de l’Ebre.

Projectes similars