ca enes |
ca enes |

Pàgina web corporativa de Brickser Promocat

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de la pàgina web corporativa de Brickser Promocat, empresa especialitzada en les promocions immobiliàries d’obra nova. El disseny de la web s’ajusta a la imatge corporativa que vam crear prèviament. Una web moderna i acollidora amb una estructura clara per ajudar als usuaris a trobar fàcilment la informació que desitgen. Tant la programació com el disseny de diferents pàgines s’han fet a mida.

En aquest projecte també hem establert l’estratègia de continguts escrits, redactant textos que transmeten la personalitat de la companyia, missatges que connecten amb els usuaris i ajudin a captar clients potencials. Els textos s’han treballat per a posicionament SEO i, com sempre fem, les traduccions són humanes i les han realitzades nadius.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; allotjament web i registre del domini; redacció de continguts específics; traducció dels textos a diversos idiomes; optimització SEO dels textos per a posicionament web; optimització de les fotografies per a web; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web en diversos idiomes; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, integració dels protocols de seguretat HTTPS i manteniment i gestió del lloc web.

Vols saber més sobre la imatge corporativa de Brickser Promocat?

Brickser Promocat neix de la fusió de les firmes Servidel i PROMYSA, dues companyies amb una sòlida trajectòria en el sector de la construcció d’obra civil (pública i privada) i manteniment d’infraestructures, així com serveis diversificats al sector immobiliari i de centres esportius. La companyia té la seva seu a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).

Projectes similars