ca enes |
ca enes |

Project Description

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de la pàgina web corporativa de Brickser Promocat, empresa especialitzada en les promocions immobiliàries d’obra nova. El disseny de la web s’ajusta a la imatge corporativa que vam crear prèviament. Una web moderna i acollidora amb una estructura clara per ajudar als usuaris a trobar fàcilment la informació que desitgen. Tant la programació com el disseny de diferents pàgines s’han fet a mida.

En aquest projecte també hem establert l’estratègia de continguts escrits, redactant textos que transmeten la personalitat de la companyia, missatges que connecten amb els usuaris i ajudin a captar clients potencials. Els textos s’han treballat per a posicionament SEO i, com sempre fem, les traduccions són humanes i les han realitzades nadius.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; allotjament web i registre del domini; redacció de continguts específics; traducció dels textos a diversos idiomes; optimització SEO dels textos per a posicionament web; optimització de les fotografies per a web; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web en diversos idiomes; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, integració dels protocols de seguretat HTTPS i manteniment i gestió del lloc web.

Vols saber més sobre la imatge corporativa de Brickser Promocat?

Brickser Promocat neix de la fusió de les firmes Servidel i PROMYSA, dues companyies amb una sòlida trajectòria en el sector de la construcció d’obra civil (pública i privada) i manteniment d’infraestructures, així com serveis diversificats al sector immobiliari i de centres esportius. La companyia té la seva seu a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).

Projectes similars