ca enes |
ca enes |

Pàgina web de Voltes Tours

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de la pàgina web de Voltes Tours com a lloc web corporatiu i plataforma digital on donar a conèixer el seu catàleg de visites guiades i serveis turístics. Una eina pràctica i fàcil d’usar.

La web, a partir del contingut visual i escrit, reflecteix el caràcter de la companyia i queda integrada en la identitat corporativa que vam treballar prèviament amb la creació del logotip, naming, eslògan, etc.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; allotjament web i registre del domini; redacció de continguts específics; traducció dels textos a diversos idiomes; optimització SEO dels textos per a posicionament web; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web en diversos idiomes; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, integració dels protocols de seguretat HTTPS, i manteniment i gestió del lloc web.

Vols saber més sobre la creació de la marca de Voltes Tours?

Voltes Tours és una start-up especialitzada en visites guiades i serveis turístics per a particulars i per a empreses. La companyia ofereix un ampli i variat catàleg de tours i visites guiades, així com serveis i visites fetes a mida de l’usuari.

Projectes similars