ca enes |
ca enes |

Configurador de tarifes on-line d’e-Ports

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Disseny i desenvolupament web del configurador de tarifes on-line d’e-Ports. El configurador de tarifes on-line és una eina ideal per als usuaris d’e-Ports, ja que els permet crear la seva pròpia tarifa a mida.

El disseny del configurador de tarifes manté el to dinàmic, modern i pròxim de la línia gràfica del lloc web. Per la seva banda, el configurador amaga una gran complexitat de la programació treballada a mida per garantir que aquesta sigui una eina pràctica i fàcil d’usar tant des de l’ordinador com des de dispositius mòbils.

Serveis realitzats: assessorament en la creació de l’estratègia i arquitectura del configurador; disseny i desenvolupament web; maquetació del configurador en diferents idiomes; revisió i optimització de textos; optimització SEO dels textos per a posicionament web; traduccions i manteniment i gestió del lloc web.

Aquí pots veure més detalls sobre la web d’e-Ports que havíem creat prèviament, i que és on s’ha implementat aquest configurador de tarifes.

Amb seu a Tortosa, e-Ports és l’operador d’Internet, mòbil i fix de referència a les Terres de l’Ebre, i en continua expansió al sud de Catalunya.

Projectes similars