ca enes |
ca enes |

Redisseny de la imatge corporativa de Servidel

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Redisseny de la imatge corporativa de Servidel com a part de la renovació de la identitat corporativa de la firma. L’objectiu de la renovació passa per fer un restyling, una actualització de la imatge corporativa per adaptar-se als nous temps sense perdre la seva essència.

En aquest sentit, hem estilitzat el logotip de la companyia ajustant les formes i colors corporatius. El resultat és un logotip amb més caràcter i més facilitat d’aplicació tant en papereria corporativa com en qualsevol altra aplicativa (presència en obres, cartelleria, etc.). Paral·lelament, també hem dissenyat i maquetat les noves targetes de visita de Servidel.

Serveis realitzats: assessorament en comunicació, disseny del nou logotip de la marca, disseny de les targetes de visita i gestió amb la impremta.

Serveis relacionats: pàgina web corporativa per a Servidel.

Servidel, amb seu a Deltebre (Delta de l’Ebre), són especialistes en construcció i manteniment d’infraestructures. Amb més de 25 anys d’experiència, la firma s’ha consolidat com una de les principals empreses del sector la construcció a Catalunya.

Projectes similars