ca enes |
ca enes |

Guia de recursos formatius del Baix Ebre i del Montsià

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Disseny i maquetació de la guia de recursos formatius del Baix Ebre i del Montsià, i del seu mapa resum. L’objectiu d’aquest recurs creat per al Consell Comarcal del Baix Ebre i el del Montsià se centra a dissenyar una eina útil que apropi a l’alumnat els recursos formatius per ajudar-los a orientar-se en la presa de decisió sobre el seu futur professional.

Serveis realitzats: disseny i maquetació de la imatge gràfica de la guia de recursos formatius; disseny i maquetació del mapa resum; gestió amb la impremta.

Serveis relacionats: disseny del logotip de l’Agència de Desenvolupament Local del Baix Ebre; disseny del logotip de l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià; catàleg de serveis de l’Agència de Desenvolupament Local del Baix Ebre; dossier de presentació de l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià.

L’Agència de Desenvolupament Local del Montsià i la del Baix Ebre són projectes ocupacionals i de desenvolupament econòmic local impulsats en cooperació amb les entitats locals de la comarca del Baix Ebre i del Montsià amb la finalitat d’afavorir la qualitat de l’ocupació i el desenvolupament social i econòmic en el territori.

Projectes similars