ca enes |
ca enes |

Pàgina web de Rull Services

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de la nova pàgina web de Rull Services com a lloc web corporatiu de la firma per donar a conèixer els seus serveis d’una manera pràctica i atractiva per als seus usuaris i potencials clients.

La creació dels continguts escrits s’ha realitzat a partir del llenguatge inclusiu, sent aquest factor de vital importància per a la companyia, ja que representa un dels seus valors corporatius. I la redacció en sintonia amb un acolorit i minimalista disseny gràfic, crea una combinació ideal que transmet la personalitat de la firma.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; redacció de continguts específics a partir de llenguatge inclusiu; optimització SEO dels textos per a posicionament web; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, integració dels protocols de seguretat HTTPS; programació web responsive, i manteniment i gestió del lloc web.

Amb seu a Deltebre (Delta de l’Ebre), Rull Services és una companyia especialitzada en la gestió de projectes de pintura industrial i senyalització. La seva expertesa en el sector es demostra a partir dels seus treballs realitzats, entre altres, a grans cadenes de supermercats com ara Esclat i Mercadona.

Projectes similars