ca enes |
ca enes |

Actualització de la web de Turisme Deltebre

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Actualització del lloc web de Turisme Deltebre, continuant amb el desenvolupament de la marca turística “Deltebre, atracció natural”, projecte en el qual hem estat participant a través de diferents serveis durant els darrers anys: estudi de marca i naming; creació de l’eslògan; disseny de la imatge corporativa, del logotip i de diferents aplicacions de la marca; creació del catàleg turístic, etc.

En aquesta ocasió, i en coordinació amb l’Àrea de Turisme, hem actualitzat la web de Turisme Deltebre que vam concebre el 2017. En aquest sentit, hem creat noves pàgines internes que ajudin als usuaris a planificar la seva estada al municipi ubicat al cor del Delta de l’Ebre. Cal destacar les propostes “Deltebre en 24 h”, “Deltebre en 48 h” i “Deltebre en 72 h”, creades per promoure aquesta destinació en funció de la disponibilitat temporal dels visitants.

Serveis realitzats: assessorament en la creació de les pàgines noves; establiment de l’estratègia de posicionament SEO; optimització del SEO de tot el lloc web; redacció i traducció de les pàgines noves; disseny i desenvolupament web, maquetació de les pàgines noves en els diferents idiomes i integració del protocol HTTPS.

Visita aquí la web de turisme Deltebre.

“Deltebre, atracció natural” és la marca turística amb la qual el municipi de Deltebre es projecta al món. Aquesta destinació, ubicada al bell mig del Parc Natural del Delta de l’Ebre, ofereix un ampli ventall d’activitats per a tots els gustos. Turisme, gastronomia, oci, natura, cultura…

Si no sabeu què fer al Delta de l’Ebre, ara, aquestes escapades de 24, 48 i 72 hores seran una opció perfecta per recórrer alguns dels llocs més emblemàtics i realitzar les activitats més remarcables d’aquest paradís terrenal.

Projectes similars