ca enes |
ca enes |
  • Suport en l'organització d'esdeveniments

Serveis de suport en l’organització d’esdeveniments

Suport en l'organització d'esdeveniments

Necessites suport en l’organització d’esdeveniments?

De l’abstracció a l’atracció només hi ha un pas: l’acció. I Vèrtex Comunicació és l’acció que necessites com a suport en l’organització d’esdeveniments. Planifiquem i posem en escena l’organització d’actes i esdeveniments de la teva empresa: congressos, conferències, taules rodones, festivals, presentacions de productes, participació en fires, seminaris, celebracions corporatives, accions de team building, inauguracions, actes culturals, esdeveniments artístics, i molt més.

Suport en l’organització d’esdeveniments: tens dubtes?

Quins serveis de suport en l’organització d’esdeveniments es poden externalitzar? Com es planifica l’organització d’esdeveniments corporatius i institucionals? Quins suports de publicitat i comunicació són necessaris? Quan s’ha d’enviar la nota de premsa als mitjans?

Experiències que donen valor a la teva marca

El suport en l’organització d’esdeveniments és necessari quan volem crear actes i esdeveniments únics i de qualitat, fet que encara pren més rellevància si tenim en compte que, siguin del tipus que siguin, es tracta de fets efímers en estructura, però perdurables en imatge de marca. Això significa que si aconsegueixes generar bones experiències en els actes i esdeveniments de la teva organització, aquestes es transformaran en valor de marca.

Serveis de suport en l’organització d’esdeveniments

# Suport en la planificació, creació i posada en escena d’una àmplia varietat d’actes i esdeveniments corporatius i institucionals.

# Creació audiovisual: producció de vídeos corporatius, vídeo resum d’esdeveniments, spots, vídeo càpsules per a xarxes socials, fotografia corporativa i d’esdeveniments, etc.

# Creació de tot tipus d’elements de difusió on-line i off-line: dossiers corporatius, roll ups, flyers, díptics, merchandising, bàners, invitacions, etc.

# Gabinet de premsa: relació amb els mitjans de comunicació, redacció i difusió de comunicats de premsa i dossiers de premsa i suport en l’organització de rodes de premsa.

# Adaptació i impressió de documents a qualsevol format, i gestió d’impremta.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Consultoria i assessorament

Comunicació corporativa

Gestió de blogs i xarxes socials

Subvencions i patrocinis

Exemples de suport en l’organització d’esdeveniments