ca enes |
ca enes |

Secretaria tècnica del Fòrum ENS 2019

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Secretaria tècnica del Fòrum ENS 2019, sent aquesta la segona edició del Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat. Durant el 23 i 24 d’octubre de 2019, el Centre Fluvial del Delta va acollir més de 200 professionals i 30 ponents, referents nacionals i internacionals, que participaren en aquesta cita.

Com a secretaria tècnica del Fòrum ENS 2019, la nostra màxima prioritat va ser donar suport a l’organització de l’esdeveniment fent de nexe entre els diferents organitzadors i institucions implicades: Departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Agència Catalana de Turisme, Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Ajuntament de Deltebre i Associació d’Empresaris del Delta de l’Ebre.

Serveis realitzats: coordinació i suport en l’organització de l’esdeveniment; localització, gestió i distribució d’espais; gestió logística; gestió de les inscripcions; cerca de proveïdors i coordinació amb ells; suport en la comunicació i difusió; servei de fotografia i vídeo durant l’esdeveniment, etc.

Serveis relacionats: vídeo resum de l’esdeveniment.

El Fòrum ENS és la trobada de referència del món de l’ecoturisme a Catalunya. Una cita indispensable per als professionals més dinàmics del sector, tant a escala nacional com internacional. Ponències, taules de debat, sessions participatives de treball, presentacions i iniciatives, activitats al territori… L’oportunitat perfecta per fer créixer qualitativament l’ecoturisme.

Projectes similars