ca enes |
ca enes |
  • Consultoria i assessorament en comunicació

Serveis de consultoria i assessorament en comunicació

Consultoria i assessorament en comunicació

Necessites serveis de consultoria i assessorament en comunicació?

A Vèrtex Comunicació et podem ajudar amb la consultoria i assessorament en comunicació de diverses maneres. Com un sastre que pren les mides del seu client, nosaltres t’analitzarem al detall per identificar en quin punt es troba la teva comunicació, per saber què és el que realment necessites. Creiem en la comunicació transversal com a eix vertebrador empresarial i de la vida en general.

Consultoria i assessorament en comunicació: tens dubtes?

En què consisteix la consultoria i assessorament en comunicació? Com establir els objectius de comunicació? Com preparar una estratègia de comunicació? Quina és la diferència entre notorietat i imatge. Què és el DAFO i per què no en tinc un? Com es crea una marca? Per què la gent no reconeix la meva marca?

La importància de la consultoria i assessorament en comunicació

Si no saps com gestionar la teva marca, necessites un bon servei de consultoria i assessorament en comunicació. Tenir un bon pla de comunicació, no sempre és una tasca senzilla. I tenint en compte que, sigui de forma intencionada o involuntària, ens passem la vida comunicant, és primordial prestar atenció a què comuniquem, com ho fem, a qui, quan… Qualsevol detall serà essencial per ajudar-te a crear una bona imatge de marca.

Serveis de consultoria i assessorament en comunicació

# Qüestionem tot el que sabem per analitzar al detall quines són les millors solucions de comunicació per al teu projecte.

# Elaborem plans de comunicació.

# Perfilem la personalitat de la teva marca. Creació i gestió de la identitat de marca: Branding, naming, identitat corporativa, storytelling i storydoing.

# Analitzem l’entorn de comunicació com a funció clau per a la definició estratègica de la teva comunicació.

# Detectem els possibles problemes comunicatius, per així avançar-nos a ells i/o solucionar-los.

# Treballem amb empreses de nova creació o startups, companyies amb una llarga trajectòria, empreses nacionals i internacionals, companyies grans i petites.

# Ens movem en sectors molt diversos: cultural i artístic, turístic, químic, tecnològic, immobiliari, legal, educatiu, etc.

# Comunicació externa, comunicació interna, comunicació on-line, comunicació política, comunicació de crisi i risc.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Comunicació corporativa

Creació de continguts

Disseny gràfic

Creació audiovisual

Projectes web

Altres serveis

Exemples de consultoria i assessorament en comunicació