ca enes |
ca enes |
  • Relacions públiques i institucionals

Serveis de relacions públiques i institucionals

Relacions públiques i institucionals

Necessites una agència de relacions públiques i institucionals?

Les relacions públiques i institucionals no són un truc de màgia, sinó que estan estretament vinculades a l’estratègia de comunicació de la companyia. Per això, a Vèrtex Comunicació et podrem acompanyar en el desenvolupament de les relacions públiques i les relacions institucionals de la teva organització. No hauràs de dir que ets bo, perquè ho faran els altres.

Relacions públiques i institucionals: tens dubtes?

Quines són les millors tàctiques de relacions públiques i institucionals? Com cridar l’atenció del públic amb idees innovadores i atractives? Quins materials de difusió són necessaris en una campanya de relacions públiques? Com mantenir una correcta comunicació amb l’Administració?

Potencia la presència de marca amb les relacions públiques i institucionals

Les relacions públiques i institucionals són imprescindibles a l’hora de mantenir una millor relació amb els diversos grups d’interès i influència. Quins són els resultats si es desenvolupen adequadament? Una millor imatge de marca i reputació entre els grups d’interès de l’organització, gràcies a una relació directa, positiva, constant i més fluida.

Serveis de relacions públiques i institucionals

# Desenvolupem plans de relacions públiques i institucionals.

# Creació d’estratègies globals i puntuals a partir d’objectius prèviament definits.

# Storytelling i storydoing per donar vida a la teva marca. Vols saber en què consisteix? Contacta’ns!

# Suport en l’organització d’esdeveniments.

# Creació de tot tipus d’elements de difusió on-line i off-line: dossiers corporatius, roll ups, flyers, díptics, merchandising, bàners, etc.

# Gabinet de premsa: relació amb els mitjans de comunicació, redacció i difusió de comunicats de premsa i dossiers de premsa i suport en l’organització de rodes de premsa.

# Creació audiovisual: producció de vídeos corporatius, vídeo resum d’esdeveniments, spots, vídeo càpsules per a xarxes socials, fotografia corporativa i d’esdeveniments, etc.

# Adaptació i impressió de documents a qualsevol format, i gestió d’impremta.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Consultoria i assessorament

Comunicació corporativa

Gestió de blogs i xarxes socials

Exemples de relacions públiques i institucionals