ca enes |
ca enes |
  • Logotips i naming

Creació i disseny de logotips i naming

Logotips i naming

Necessites una agència especialitzada en logotips i naming?

Ets una empresa de nova creació i estàs buscant a algú que t’ajudi amb el disseny de logotips i naming? Treus al mercat una nova línia de productes i vols que tingui un nom i un logo únics, atractius i originals? A Vèrtex Comunicació t’ajudem a construir o redissenyar la teva marca, sigui per a una empresa, institució, projecte, campanya puntual… Sigui quin sigui el teu cas, farem que destaquis i que et distingeixis clarament de la competència.

Logotips i naming: tens dubtes?

Per què és important tenir bons logotips i naming? És possible renovar el logo d’una empresa consolidada? Què és el Verbal Branding i per què és important en la construcció de marques? Què he de tenir en compte a l’hora de triar el nom de la meva marca?

No siguis una marca blanca

Els logotips i naming podrien ser definits com el carnet d’identitat de les marques, amb nom, cognom i foto inclosa. El naming fa referència a la creació del nom de la marca, un procés de creació que requereix una anàlisi i estudi del sector, dels públics objectiu, etc. per evitar situacions on el nom de la marca li jugui la contra. Un exemple? Nissan Moco, Mazda Laputa, Mitsubishi Pajero, Teka gas, HP webOS… D’altra banda, els logotips són fonamentals per començar a donar forma a la imatge de la marca; és la manera com els usuaris poden identificar-te visualment. Per tant, si vols destacar en un entorn competitiu, és important que consideris disposar de bons logotips i naming, ja que seran dos dels elements més importants de la teva identitat corporativa.

Serveis de disseny de logotips i naming

# Assessorament en la creació de la imatge gràfica corporativa:  naming, tipografia corporativa, colors corporatius, etc.

# Creació i gestió de la imatge corporativa.

# Disseny de logotips.

# Disseny d’una àmplia varietat d’elements corporatius externs i interiorisme corporatiu: papereria, rètols, targetes, carpetes, dossiers, flyers, díptics, infografies, catàlegs, fullets, sobres, packaging, vinils, roll ups, merchandising, etc.

# Elaboració del Manual d’Identitat Corporativa per a l’ús correcte dels diversos elements i aplicacions que componen la imatge gràfica corporativa.

# Disseny de pàgines web.

# Adaptació i impressió de documents a qualsevol format, i gestió d’impremta.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Comunicació corporativa

Consultoria i assessorament

Campanyes de publicitat

Vídeos corporatius i institucionals

Fotografia corporativa i d’esdeveniments

Exemples de logotips i naming