ca enes |
ca enes |

Certificats i protocols de seguretat HTTPS

Protocols de seguretat HTTPS

Necessites fer el traspàs d’HTTP a protocols de seguretat HTTPS?

Si has de traspassar la teva pàgina web als protocols HTTPS, nosaltres t’ajudem! Internet és un entorn dinàmic, on les actualitzacions són constants i cada vegada més exigents. Per això, a Vèrtex Comunicació ens mantenim al dia per ajudar-te a mantenir “en forma” la teva pàgina web, oferint-te tranquil·litat i seguretat. En aquest cas, si t’has fixat que a la teva pàgina web apareix un avís d’alerta que indica que el lloc web no és segur, contacta’ns i ho resoldrem.

Protocols de seguretat HTTPS: tens dubtes?

Què són i com funcionen els protocols de seguretat HTTPS? Per què és necessari fer el canvi d’HTTP a HTTPS? Els cercadors poden penalitzar una pàgina web si no té protocol HTTPS? És obligatori fer el canvi?

Entorn segur, usuari tranquil  

Els protocols de seguretat HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol Secure) neix amb la intenció de fer Internet un lloc més segur. Fins ara, aquest protocol només l’havien de tenir aquells llocs web on es facilitessin dades personals, com ara comerços electrònics o pàgines web d’entitats bancàries, però ara aquest algoritme de Google es farà extensiu a qualsevol tipus de lloc web. Disposar d’un protocol HTTPS permet als usuaris identificar el lloc web com a oficial i segur, i això és important perquè genera confiança.  

Serveis de protocols de seguretat HTTPS

# Traspàs del protocol HTTP a HTTPS.

# Suport i manteniment tècnic del web.

# Actualitzacions tècniques i garantia de seguretat.

# Renovació i gestió de l’allotjament i del domini.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Disseny i desenvolupament web

Botiga on-line

Gestió de blogs i xarxes socials

SEO de continguts i posicionament web

Allotjament web i registre de dominis

LOPD

Exemples de protocols de seguretat HTTPS