ca enes |
ca enes |
  • Manteniment web

Manteniment web i suport tècnic

Manteniment web

Necessites serveis de manteniment web i suport tècnic?

A Vèrtex Comunicació la teva tranquil·litat és molt important. Per això, ens encarreguem del manteniment web i suport tècnic de la teva pàgina web per millorar i consolidar el seu funcionament i mantenir-lo com a element dinàmic i viu, el que millorarà la teva imatge i credibilitat a Internet.

Manteniment web: tens dubtes?

Per què és necessari el manteniment web? En què consisteix el manteniment d’una pàgina web? És necessari el manteniment si tinc un gestor de continguts? El posicionament als cercadors pot variar en funció del manteniment de la web?

Imatge i credibilitat a Internet

El manteniment web és imprescindible per ajudar a preservar una bona imatge i credibilitat a Internet. Les pàgines web han deixat de ser monòlits estàtics per transformar-se en elements vius que necessiten una constant actualització per comunicar els nous productes, serveis, notícies… i fer-ho de forma immediata. I aquesta actualització constant ha d’incloure des de les actualitzacions tècniques, de disseny i de contingut, fins a les actualitzacions relacionades amb canvis legislatius que puguin afectar a les pàgines web o generar problemes de seguretat.

Serveis de manteniment web

# Suport i manteniment tècnic del web.

# Actualitzacions tècniques i garantia de seguretat.

# Actualització i manteniment del disseny i contingut.

# Optimització de pàgina web (SEO i posicionament web).

# Renovació i gestió de l’allotjament i del domini.

I molt més. Contacta’ns!

També et pot interessar

Disseny i desenvolupament web

Allotjament web i registre de dominis

Gestió de blogs i xarxes socials

Exemples de manteniment web i suport tècnic