ca enes |
ca enes |

Reportatge fotogràfic de DeltaChamber Music Festival 2019

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Reportatge fotogràfic de DeltaChamber Music Festival 2019, festival internacional de música de cambra d’Amposta. Amb motiu del IV DeltaChamber Music Festival, hem realitzat el servei de fotografia dels concerts i assajos d’aquesta edició per crear el recull d’imatges que han ajudat a promocionar i documentar aquesta edició. D’altra banda, també hem gestionat les xarxes socials del IV DeltaChamber Music Festival, abans i durant l’esdeveniment.

Serveis realitzats: realització de fotografies abans i durant el festival; optimització de les imatges per a diferents usos; disseny de l’estratègia en xarxes socials, planificació i creació de continguts per a les xarxes socials i publicacions regulars en xarxes socials.

Pots veure aquí el reportatge fotogràfic de DeltaChamber Music Festival 2019.

Per a aquest projecte també vam realitzar el vídeo resum del IV DeltaChamber Music Festival.

DeltaChamber Music Festival és el festival internacional de música de cambra que se celebra a Amposta des del 2016. Sota la direcció artística dels ampostins, Laura Ruiz Ferreres i Pau Rodríguez Ruiz, aquest esdeveniment aplega a musics de tot el món, fet que l’ha fet consolidar-se dins de l’oferta musical de festivals d’estiu amb un programa definit per la seva proximitat i qualitat.

Projectes similars