ca enes |
ca enes |

Blog d’Oli Coll de l’Alba

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació del blog d’Oli Coll de l’Alba, “The Olive Oil Story”, en el marc de procés de transformació digital de la companyia. El blog segueix l’estil gràfic de la resta del lloc web, on predominen els colors foscos en combinació amb el blanc i l’argent.

El blog sobre l’oli d’oliva verge extra per Oli Coll de l’Alba l’hem estructurat en diferents categories per donar resposta als interessos dels usuaris en aquesta temàtica. Tots els articles es revisen i s’optimitzen per a SEO per assegurar que els usuaris puguin trobar publicacions de qualitat relacionades amb aquest sector. En aquest sentit, també gestionem la difusió dels articles del blog a través dels perfils socials d’Oli Coll de l’Alba, en aquest cas, creant el contingut necessari per a aquestes publicacions que nosaltres mateixos publiquem.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; revisió i optimització de textos; optimització SEO dels textos per a posicionament web; optimització de les fotografies per a web; disseny i desenvolupament web; gestió del blog en diversos idiomes, manteniment i gestió del blog.

Visita aquí el blog d’Oli Coll de l’Alba.

Oli Coll de l’Alba és una empresa d’olivicultura i elaboració d’oli d’oliva verge extra prèmium (OOVE), amb seu a Camarles. Les seves especialitats són els monovarietals, concretament l’OOVE morruda i l’OOVE sevillenca.

Projectes similars