ca enes |
ca enes |

Creació de la marca Voltes Tours

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de la marca Voltes Tours, nova empresa turística amb seu a Camarles. La nova marca havia de reflectir clarament els valors i la personalitat tan únics de la nova companyia, sent aquesta una nova manera d’interpretar l’entorn amb visites guiades arreu del món.

El nom de la marca i l’eslògan neixen d’un joc de paraules al voltant de l’activitat que ofereix la companyia i del seu valor diferencial. Per la seva banda, l’imagotip és una representació gràfica del servei que ofereix la companyia i dels seus valors, entre els quals destaca el respecte per la natura. D’altra banda, també hem dissenyat les targetes de visita de Voltes Tours, així com el seu primer flyer per donar a conèixer la marca i els seus serveis.

Serveis realitzats: consultoria i assessorament en la definició de l’estratègia de comunicació i creació de la nova marca; estudi de marca i naming; creació de l’eslògan; disseny de la imatge corporativa; disseny del logotip; disseny de les targetes de visita, i disseny del flyer de serveis i redacció i traducció del seu text.

Voltes Tours és una start-up especialitzada en visites guiades i serveis turístics, tant per a particulars com per a empreses. La companyia ofereix un variat catàleg de tours guiats, així com serveis i visites fetes a mida de l’usuari.

Projectes similars