ca enes |
ca enes |

Pàgina web corporativa d’Energigreen

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Creació de la nova pàgina web corporativa d’Energigreen amb la finalitat d’actualitzar tant la seva imatge corporativa com l’oferta del seu catàleg de serveis a clients potencials. La tecnologia, els gustos, els usos… tot canvia molt ràpidament i, per això, sempre és necessari mantenir-se en forma per aconseguir connectar amb els usuaris.

La nova línia gràfica s’ha treballat sobre el color verd com a base, a partir de diferents tons i degradats, per transmetre l’esperit de creixement i estabilitat d’Energigreen, així com la seva aposta per l’energia verda certificada. Així mateix, la transparència és un dels pilars fonamentals de la companyia, i en aquesta línia s’han treballat tots els textos per generar missatges clars i directes. Per la seva banda, la programació web també s’ha desenvolupat perquè sigui responsive, de manera que s’adapta als dispositius mòbils.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; redacció de continguts específics; optimització SEO dels textos per a posicionament web; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, i manteniment i gestió del lloc web.

Visita aquí la web corporativa d’Energigreen.

Energigreen és una consultoria energètica adreçada a hotels, comunitats de propietaris, comunitats de regants, grans clients i indústria. La companyia ofereix servei a escala nacional i està especialitzada a aconseguir grans estalvis en les factures de l’electricitat i del gas natural.

Projectes similars