ca enes |
ca enes |

Vídeo resum del XV Festival Deltebre Dansa

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Direcció, edició i realització del vídeo resum del XV Festival Deltebre Dansa, festival internacional referent en el sector de les arts escèniques i que enguany celebra el seu 15è aniversari. La peça es va presentar en l’acte de cloenda del festival.

Aquest vídeo resum del XV Festival Deltebre Dansa consisteix en una emotiva vídeodansa interpretada per 10 ballarins professionals de diferents racons del món que han participat en el Festival Deltebre Dansa sigui com a docents, alumnes i/o artistes, com ara Francisco Cordova i les bessones Kristina i Sadé Alleyne.

Més enllà de ser únicament un resum del Festival Deltebre Dansa 2019, la peça és un viatge poètic a través del moviment, una metàfora del cicle de la vida en relació amb el festival, el qual neix, es viu intensament i desapareix, quedant sempre el record de l’experiència viscuda.

Serveis realitzats: gravació, edició i muntatge del vídeo resum del Festival Deltebre Dansa 2019.

El Festival Deltebre Dansa és un dels esdeveniments més importants del panorama internacional de les arts escèniques, valorat com a millor projecte cultural de Catalunya durant diversos anys consecutius, honorat amb el Segell Festival EFFE des del 2015 i reconegut amb el Premi EFFE 2019-2020, per l’Associació Europea de Festivals, com un dels cinc millors festivals de tota Europa.

Projectes similars