ca enes |
ca enes |

Guia turística de l’Aldea

Project Description

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Disseny i redacció de la guia turística de l’Aldea en coordinació amb l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament. El disseny de la nova guia turística segueix una línia més minimalista, plena de color i imatges en gran format per complementar el contingut escrit.

Quant als textos, la guia ha de ser una eina útil per als visitants, de manera que la informació s’ha estructurat en diferents seccions. El resultat és un llibret pràctic per al viatger, qui pot consultar des dels serveis turístics fins a les diferents activitats que s’hi poden realitzar, passant per un breu apunt històric i un joc sobre el vocabulari local.

Serveis realitzats: redacció dels textos; traducció humana a diferents idiomes; disseny de la guia turística; maquetació de la guia en diferents idiomes, servei de fotografia i gestió amb la impremta.

l’Aldea és un municipi ubicat al Delta de l’Ebre. El seu origen pagès i basat en l’agricultura són els elements diferencials que des de l’Àrea de Turisme han volgut promocionar turísticament sota l’eslògan de “l’Aldea, Horta del Delta”.

Projectes similars

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]