ca enes |
ca enes |

Packaging i fotografia de producte de la mel d’Oli Coll de l’Alba

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Disseny del nou packaging i servei de fotografia de producte de la mel d’Oli Coll de l’Alba, nova gamma de productes de la marca. Per al disseny dels embalatges, vam buscar un estil propi que alhora s’identifiqui ràpidament amb la marca i la resta dels seus productes. En aquest sentit, es manté el color corporatiu, però combinat amb els diferents colors de cada tipus de mel, de manera que cadascuna té una identitat pròpia dins del conjunt.

El servei de fotografia de producte el vam realitzar perquè la marca pogués donar a conèixer la nova gamma de productes tant en xarxes socials com en la seva botiga on-line.

Serveis realitzats: disseny del packaging i sessió de fotografia de productes.

Serveis relacionats: creació de la pàgina web i botiga on-line; creació i gestió del blog; revisió i optimització de textos corporatius; materials de difusió; fotografia de producte, etc.

Oli Coll de l’Alba és una empresa d’olivicultura i elaboració d’oli d’oliva verge extra prèmium (OOVE), amb seu a Camarles. Les seves especialitats són els olis monovarietals, concretament l’OOVE morruda i l’OOVE sevillenca.

Projectes similars