ca enes |
ca enes |

Botiga on-line d’Oli Coll de l’Alba

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Implementació de la botiga on-line d’Oli Coll de l’Alba en la pàgina web corporativa que havíem creat prèviament per a ells, sent un nou pas en el camí de transformació digital de la companyia.

El disseny de la botiga segueix la línia gràfica general de la resta del lloc web, on predomina l’elegància i la modernitat del negre en combinació amb el plata i el blanc. Senzilla en aparença, la botiga on-line d’Oli Coll de l’Alba amaga la complexitat de la programació treballada a mida per incorporar variacions de preus i possibilitat de descomptes. Amb un parell de clics, l’usuari pot afegir a la seva cistella aquest oli d’oliva verge extra de gran qualitat.

Serveis realitzats: estratègia i arquitectura web; revisió i optimització de textos; optimització SEO dels textos per a posicionament web; optimització de les fotografies per a web; allotjament web i registre del domini; disseny i desenvolupament web; maquetació de la web en els diversos idiomes; integració de les clàusules informatives LOPDGDD – GDPR – LSSICE, integració dels protocols de seguretat HTTPS i manteniment i gestió del lloc web.

Visita aquí la botiga on-line d’Oli Coll de l’Alba.

Oli Coll de l’Alba és una empresa d’olivicultura i elaboració d’oli d’oliva verge extra prèmium (OOVE), amb seu a Camarles. Les seves especialitats són els monovarietals, concretament l’OOVE morruda i l’OOVE sevillenca.

Projectes similars