ca enes |
ca enes |

Vídeo càpsula de conversa amb Akram Khan i Wim Vandekeybus

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Direcció, edició i realització d’una vídeo càpsula amb Akram Khan i Wim Vandekeybus. El vídeo és una agradable conversa amb aquestes dues figures clau del panorama internacional de les arts escèniques, on parlen sobre aquest sector i el rol del Festival Deltebre Dansa dins d’aquesta esfera artística.

La vídeo càpsula amb Akram Khan i Wim Vandekeybus forma part del pla de comunicació digital del Festival Deltebre Dansa, en el marc de promoció del seu 15è aniversari. El vídeo es va donar a conèixer a través de les xarxes socials del mateix festival.

Serveis realitzats: gravació, edició i muntatge d’una vídeo càpsula per a la seva difusió en xarxes socials, i transcripció i traducció dels subtítols.

Qui són els entrevistats?
Fundador i director de la companyia Akram Khan Company, Akram Khan és un prestigiós coreògraf de reconeguda trajectòria internacional. D’altra banda, Wim Vandekeybus és un coreògraf, director i fotògraf belga reconegut per les arriscades apostes de la seva companyia, Ultima Vez – Wim Vandekeybus.

Projectes similars