ca enes |
ca enes |

Imatge corporativa de Global Conveyors

Project Description

PROJECTES REALITZATS

Detalls del projecte

Renovació de la imatge corporativa de Global Conveyors a partir del disseny del seu logotip i la creació del manual d’identitat corporativa.

Dins de la renovació de la imatge corporativa de Global Conveyors, el logo és l’element principal, ja que després ha definit la resta d’aplicacions. Per a la renovació del logotip hem triat una tipografia més recta i moderna, amb una composició lleugera que inclou el seu símbol. Pel que fa al color, hem treballat amb el turquesa corporatiu de la companyia que, en combinació amb la nova tipografia i disposició, ajuda a generar una imatge de marca més actual.

D’altra banda, també hem desenvolupat el manual d’identitat corporativa de la companyia per a la correcta aplicació de la identitat visual a partir de diferents elements, com ara la papereria corporativa.

Serveis realitzats: assessorament en la creació de la nova imatge corporativa de la marca; anàlisi de l’entorn i de la competència, estudi i disseny del logotip, i elaboració del manual d’identitat corporativa.

Global Conveyors és una firma multinacional especialitzada en la fabricació de rosques helicoidals en continu, entre d’altres. La companyia té una sòlida presència en el mercat gràcies als seus més de 40 anys d’experiència.

Projectes similars

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]